Menu
NABOR JEDI
V GOSTIŠČU GOLOB
V naboru naših jedi iz rednega menija vam nudimo veliko vrst mesnih jedi, ribjih jedi, vegetarijanskih jedi in tudi jedi iz žara in testenin.
V zimski ter poletni sezoni pripravljamo letnemu času prilagojen izbor jedi, katere so pripravljene iz svežih in sezonskih sestavin:
- domače koline (krvavice, pečenice, kislo zelje, domači ocvirki)
- pečene račke z mlinci in rdečim zeljem
- jedi z gobicami in čemažem
- jedi s šparglji
- domači krofi
- pohorska omleta
- pohorska gibanica …
Dnevno za vas pripravljamo sveže malice in kosila, ki običajno vsebujejo juho po izbiri, glavno jed, solato in posladek.
V primeru večjega števila gostov vam lahko ponudimo različne plošče, porcijske menije ali samopostrežni toplo-hladni bife. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam, idejam in pričakovanjem. Seveda vam lahko tudi svetujemo pri sami organizaciji dogodka, pripravi in dekoraciji prostora, izbiri cvetličnih aranžmajev in primerni glasbi, ter torti.
PREPUSTITE SE UGODJU
Z izbrano kulinariko poskrbimo za zadovoljstvo Vas in Vaših gostov.