close
Monday - Friday
10h - 21h (Četrtek - zaprto)
Saturday
11h - 04.00h
Sunday
11h - 18.00h
 
Tel: (02) 845 22 45
E-pošta: gostiscegolob@gmail.com
 
POROKE

V GOSTIŠČU GOLOB

Poroka je trenutek, ko se vaša pravljica prične in vsaka poroka je edinstvena, tako kot je edinstvena vsaka ljubezen. A na poročni dan se vsakdo želi imeti lepo z ljudmi, ki jih ima rad, slaviti ljubezen v lepem ambientu z dobro hrano, pijačo in dobro zabavo.

V našem gostišču vam z veseljem svetujemo pri izbiri menija, dekoraciji prostora, izbiri ansambla in animaciji. Vaše ideje bomo skušali dopolniti z lastnimi izkušnjami in zamislimi, vi pa se boste lahko posvečali ostalim radostim, ki jih prinašajo priprave na skupno pot.

Na posebno željo vam lahko ob običajnem poročnem obredu ponudimo tudi civilni in cerkveni poročni obred v naravi pri gostišču, z možnostjo izpusta belih golobčkov sreče in prevoza z ameriško limuzino ali kočijo, ter postrežbo raznih »finger food« prigrizkov ob poteku poročnega protokola.

Poročno slavje nato nadaljujemo s svečanim sprejemom mladoporočencev in svatov na pokriti letni terasi pred vhodom v dvorano, kjer vam lahko pripravimo pogostitev s sadnim bifejem, čokoladno fontano ter raznimi cocktail aperitivi, penino z jagodo, češnjo ipd.

Usklajeno z vašimi željami in pričakovanji vam lahko svetujemo pri izbiri menuja. Meni je lahko enostaven, sestavljen, razširjen, kot hladno topli bife ali »slow food«. Ob različnih napitkih vam ponujamo tudi vrhunska regionalna vina.

Slavje se nato odvija do zgodnjih jutranjih ur v klimatizirani in ozvočeni dvorani s plesiščem, katera lahko sprejme skupaj do 280 gostov.

Da se boste lahko brezskrbno zabavali do jutranjih ur, mladoporočencema na poročno noč podarimo sobo. Seveda imamo prenočišča na razpolago tudi za ostale goste, skupaj za 40 oseb.

PREPUSTITE SE UGODJU

Z izbrano kulinariko poskrbimo za zadovoljstvo Vas in Vaših gostov.